Oppdag de siste trendene innen løpebaner!Hva er en prefabrikkert gummirullebane?

prefabrikkert gummirullebane 1

Når det kommer til synth-spor, er de fleste kjent med dem.Det har gått mer enn 40 år siden den første syntetiske polyuretanbanen ble tatt i bruk på Beijing Workers' Stadium i september 1979. De siste årene har landets rullebaneindustri for syntetisk gummi utviklet seg raskt og det finnes ulike typer rullebaner.

Blant dem har prefabrikkerte rullebaner gradvis tatt markedsandeler, selv om mange har begrenset eksponering for dem.I dag skal vi snakke om hva som er en prefabrikkert gummirullebane!

prefabrikkert gummirullebane 2.png

1. Prefabrikkert gummirullebane

En prefabrikkert bane er en type gummirullebane som vanligvis brukes på profesjonelle sportsarenaer, inkludert universiteter og internasjonale stadioner.

Den er basert på naturlig eller syntetisk gummi og er forhåndsformet på fabrikken for å danne en film med en viss tykkelse og bredde.Rullene sendes deretter til installasjonsstedet.Når betong- eller asfaltfundamentet når de nødvendige standardene, vil det bli installert nøyaktig, vitenskapelig og standardisert av et profesjonelt byggeteam.

prefabrikkert gummirullebane 3.png

Spesielt lim brukes under installasjonen, og leggingen av gummibanehjul fullføres gjennom flere prosesser.Den installerte banen kan tas i normal bruk innen 24 timer.Denne tilnærmingen skiller seg betydelig fra tradisjonell plasstøpt syntetisk skinne, som krever materialforberedelse på stedet og en kompleks installasjonsprosess.I tillegg krever de beskyttelse under herdeprosessen og krever ofte mer enn en ukes vedlikehold før bruk.

Hvorfor okkuperer prefabrikkerte gummirullebaner gradvis markedet og blir en ny trend innen syntetiske spor?Som det utpekte banematerialet for store sportsbegivenheter som de olympiske leker, er dens utmerkede ytelse åpenbar for alle og er allment anerkjent.Oversettelser tilbys som en høflighet og bør ikke betraktes som offisielle eller profesjonelle oversettelser.

沈阳奥体中心@0,5x

2. Prefabrikkerte gummimembranleverandører

Prefabrikkerte gummimembranleverandører - refererer til leverandører som kan produsere prefabrikkerte gummibanematerialer og tilpasse ulike typer membraner etter kundens krav.Prefabrikkerte ruller er tilgjengelige i en rekke størrelser, inkludert forskjellige tykkelser, farger, størrelser og bredder.Ulike tykkelser brukes ofte til legging på fortykkede områder på idrettsbaner, plastbaner og plastbaner.Kun prefabrikkerte valseleverandører kan spesialprodusere dem på forespørsel.

For eksempel "NWT" - et høykvalitetsmerke av prefabrikkerte gummibanehjul.


Innleggstid: 25. oktober 2023